lørdag 28. januar 2012

KursKursKurs!

Denne historien starter egentlig flere år tilbake da Kristin og jeg takket være Camilla ble stuet inn på en liten campinghytte på Sølen under Canis sin faste uke der oppe under sommeren. Jeg vil påstå at vi bare fant tonen umiddelbart og opp igjennom disse årene har vi blitt gode venninner og tilbragt uendelig mange timer med treningsprat, treninger i møkkete og mørke parkeringshus, treninger ute i alt slags vær, flere campingturer til Sølen, utenlandsturer for å hente hjem nye stjerner og så mye mye mer.

Det siste nye i denne historien er at nå skal Kristin og jeg holde kurs sammen. Kristin er en av de dyktigste klikkertrenerene jeg kjenner og desidert en av de blideste! Jeg gleder meg skikkelig på at vi skal komme i gang og tror dette kommer til å bli så bra :)

KlikkerTRENERkurs, Drammen. Oppstart 27.april.
Hvis du vil bli rågod på klikkertrening er dette kurset for deg! Hvis du ønsker oppfølgning over en lengre periode er dette kurset for deg! Et av de desidert beste og hyggeligste kursene jeg personlig har gått for Canis. Man oppnår god kontakt med både instruktørene og de andre deltakerne på kurset når man treffes jevnlig over en så lang periode.

Konkurranselydighet trinn 1 (grunnferdigheter), Asker. Oppstart 15. mai
Et utrolig nyttig kurs for deg som vil konkurrere med hunden! Her lærer man grunnferdighetene en hund trenger når man senere skal sette sammen hele øvelser i feks lydighet eller bruks. Har man disse 17 grunnferdighetene på plass så kan man sette de sammen og øvelsene er på plass :)

Valpekurs for kommende lydighetsstjerner, Asker. Oppstart 15. mai
På dette kurset legger vi vekt på litt andre ting enn det man gjør på vanlige valpekurs. Vi forsøker å legge det beste grunnlaget for at den lille valpen nettopp skal bli en lydighetsstjerne. Vi ser feks på ting som utvikling av forsterkere, de mest nyttige grunnferdighetene, fart, ro og hvordan få hunden til å jobbe selvom det er forstyrelser og andre ting som frister.

Jeg gleder meg masse og ønsker alle hjertelig velkommen på kurs!

2 kommentarer:

  1. Veldig koselig ord Christine :) Dette gleder jeg meg masse til!!! Klem :)

    SvarSlett
  2. Hmmmm.....ble visst unknown!Det var ikke meningen. Kristin

    SvarSlett